Top 15 länder med de hetaste kvinnor ;)

översättat med googel

Även om det är sant att vackra kvinnor kan och kommer att finnas i alla länder världen över, finns det några som sticker ut från mängden och ger en anmärkningsvärt iögonfallande mängd sexiga kvinnor. Dessa länder inte gör det med flit, eller är de i allmänhet medvetna om guldgruva de har alla fått sina kollektivavtal vantarna på, eftersom vi alla verkar lust efter det exotiska. Dessa är de 15 länder som har de hetaste kvinnorna - få dessa pass redo.




Frankrike



Frankrike har setts som världens ledare och stilbildande inom haute kultur, och av goda skäl. Kvinnorna i Frankrike hade lust och eftertraktade, de är stora idol bland unga flickor över hela världen vackrare, mer kultiverade, och helt enkelt sexigare än de är - och halva tiden, de är nog rätt. Alizée är en av de hetaste flickor i världen, och hon är bara ett av många exempel.

Argentina



Likt andra smältdegel länder, Argentinas befolkning består av ett mycket blandat gäng, och det kan leda till en del intressanta resultat när det handlar om vackra kvinnor. Till exempel, för att vara ett sydamerikanskt land, finns en anmärkningsvärd mängd blondiner springa runt. Buenos Aires är ansedd som en av de bästa städerna i världen, och med kvinnor som Luciana Salazar är argentinska, det finns gott om skäl att kontrollera det själv.

Sverige



Att säga att Sverige har många vackra kvinnor är som att säga att choklad tårta smakar gott. Platsen är kryllar av dem, och tro det eller ej, de är inte alla blonda, heller. Malin Åkerman, känd för sin nya roll som Silk Spectre i Watchmen, vittnar om skönheten i svenska flickor. Dessutom gör inte ont att Stockholm toppar listan över världens bästa platser att leva flera gånger, och de två saker troligen utesluter inte varandra heller.

Rumänien



Om deras gorgeous, dov ser inte var nog som det var, flickorna i Rumänien har accenter som kan förstöra en människas viljestyrka. De har också fått en fin liten visa för gymnaster också och Andreea Răducan gjorde ett plask i idrott för sitt land för ett årtionde sedan i OS och andra ställen. Landet är gammal eftersom den är vacker, med slott och även en vampyr berättelse eller två, och flickorna sägs att älska amerikanska män.

Australien



Med vilt sprids rykten om sina kvinnor kärleksfulla amerikanska män, är Sverige hem för några av de hetaste flickor i världen som du inte behöver lära sig ett annat språk för att gå vidare med. Australiska flickor som amerikanska flickor som bott hela sitt liv någon annanstans, bort från allt - Amerika. Kickern: Trots sin knapp-nosed hotness och medfödda behärskar det engelska språket, dessa exotiska damer från down under har en obscent het accent som smälter örat på ett sätt som gör att andra delar av kroppen känns roligt.

Italien



Italien är hem till några av världens absolut hetaste kvinnor, och de vet det. När vi tänker på sexiga bilar, kläder, stränder, även läder, tenderar vi att tänka på Italien. Typfall: Monica Bellucci. Hon är ständigt hyllas som världens sexigaste kvinna lever, och uppriktigt sagt, kan hon väl.

Tyskland



Claudia Schiffer är inte bara en av världens sexigaste kvinnor är hon en av världens sexigaste tyska kvinnor också. Kvinnan har varit på en bra bit över 500 tidskriften täcker i hennes modellkarriär, för att inte tala om alla filmer hon cameo'd i. Om hon inte är tillräckligt med en enda anledning, så ta en titt på miljontals andra, och tänk bara på St Pauli Girl outfit.

Spanien



Varma dagar följs av varmare nätter i Spanien, och vi pratar inte om vädret. Spanska kvinnor är bland de sultriest i världen, med sina soldränkta utseende och kärlek till festandet läggs bonusar. Paz Vega är bara en av många vansinnigt vackra kvinnor i ett land där vackra kvinnor är en krona ett dussin.

Japan



Det är synd att Japan inte lägga ut fler större filmer eftersom filmer är vanligtvis en av de bästa sätten för oss att se de vackra kvinnorna som andra länder har att erbjuda. Lyckligtvis finns det J-Pop. Kyoko Fukada är en av Japans hetaste stigande unga starlets, och hon ger huvuden vända tydlig runt om i världen med hennes utseende ensam. Allt som krävs är en titt på några Tokyo stadsgata att se att Kyoko är inte ensam.

Ryssland



Ryssland kan vara en kall plats, utanför sommaren, men det har en vana av uppvärmning upp när ryska flickor är inblandade. De har en känsla för det overdramatic, när sexig accent engelska är inblandade, och en förkärlek för appretering hur våra flickor önskar att de kunde komma undan med - och Oksana Pochepa är bara ett exempel på hur rysk Girls roll.

Thailand



Det finns några platser i världen som talade om när män vill ta livs resa, och inte tala om alla framtida fruar eller flickvänner om det, någonsin. Thailand är en av dessa platser. Landet i sig är helt underbar, med sevärdheter som inte kan ses någon annanstans i hela världen - massiv fornlämningar och ruiner, först och främst - men det är de länder som kvinnorna verkligen säl affären. Khemanit Jamikorn, kärleksfullt smeknamnet Pancake, är en av Thailands många supermodeller.

Förenade kungariket



Det är bara passande att det land som skapade Amerika i själva verket skulle vara en av världens största tillverkare av vackra kvinnor - och vi är glada för det. American flickor är stor, och australiska kycklingar har en söt nog accent, mycket riktigt, det är den klassiska brittiska accent som verkligen tar kakan när det gäller engelsktalande flickor. Det är bara något om det, och det faktum att det finns ungefär lika många smaker av det som finns stadsdelar i London. Om inte det räcker för dig, det finns alltid flickorna upp northways, i Skottland, och vi kommer även kasta in flickor i hela vägen, över i Irland - nu finns det en accent att dö för.

Libanon



En verkligt dold pärla av världen, har Libanon varit en smältdegel av unikt enorma proportioner i århundraden - och det märks. Kvinnorna i Libanon rutinmässigt några av de mest exotiska vackraste i hela världen. Haifa Wehbe är bara ett exempel av flickorna att gå runt Beirut en viss dag i veckan, låt oss bara hoppas att den plats slutar falla sönder i ett par år, så att vi kan få vår turism på.

Brasilien



Av alla ställen söder om gränsen, Brasilien pris störst bland amerikanska män som sin favoritdestination när vi letar efter den tid av sitt liv - att de skulle aldrig berätta om mamma. Morena Baccarin, en kvinna som kanske bekant för någon kille som har tittat på TV under det senaste decenniet, är inte härifrån. Hon föddes i Rio de Janeiro.

USA



Märkligt nog tenderar vi ofta glömmer här i Amerika som vi i själva verket en smältdegel av människor från hela världen, och att med det kommer en löjlig mångfald av vackra kvinnor. Det spelar egentligen ingen roll så mycket i vilket skick du kan leva i, eller om du bor i staden eller ute i landet - Amerika har hotties. Det roliga är att vi alltid tenderar att se någon annanstans när vi talar om exotiska vackra kvinnor, när vi kan få just det vi letar efter rätt i vår egen bakgård redan.


Kommentarer
Postat av: Therese - Bloggar fran Dubai!

Kvinnor ar snygga. Punkt. Oberoende pa vart dom kommer ifran :D

2010-01-25 @ 13:31:47
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: [email protected]

2010-08-20 @ 01:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0